Paste la cuptor

de lilik in Paste, 4 Sep 2010 | 16708 vizualizari

 

mie imi plac pastele in orice mod,dar asa le adorrr.......

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • 300 gr carne tocata
  • 500 ml suc de rosii
  • sare,piper
  • 300 gr paste(de care doriti)
  • 1 vanata
  • 1 ou
  • sunca(am pus la ochi)
  • parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Se incepe prin a curata morcovul si ceapa,se spala si se toc f marunt. Le punem la calit si cand au inceput sa se rumeneasca punem carnea, amestecand-o bine sa se desfaca, iar cand si-au schimbat culoarea punem 1/2 pahar de vin (optional) si lasam la inabusit pana se evapora tot vinul. Adaugam sucul de rosii si putina apa, sare, piper si lasam sa fiarba la foc mic 2-3 ore, amestecand din cand in cand.

Intre timp fierbem oul tare,il curatam si il taiem feliute. Vanata o curatam, o taiem felii si o prajim in ulei, dupa care o punem pe hartie de bucatarie sa ii absoarba uleiul. Eu am dat parmezanul pe razatoare pt  ca l-am cumparat intreg. Cand sosul e gata si de consistenta dorita dati deoparte si puneti apa de paste. Cand incep sa fiarba puneti pastele si lasati-le jumatate din timpul de pe punga pt ca se fac in cuptor.

Aprindeti cuptorul la200°. Dupa ce am scurs pastele le amestecam cu cateva linguri de sos pt a capata putina culoare,dupa care asezam in tava un strat de sos, deasupra un strat de paste din nou un strat de sos apoi un strat de parmezan, unul de vinete, unul de ou si unul de sunca, apoi din nou unul de sos si tot asa din fiecare cate un strat. Deasupra se pune un strat de parmezan.

Se dau la cuptorul preincalzit pana se rumeneste deasupra. Incercati cu incredere...

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

lilik 1

11.09.2010, 21:39

bunica sunt delicioase eu s papa in fiekre zi

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 20:24

o portie se poate?...................

lilik 1

16.09.2010, 20:40

vai da cum sa nu knd mai fac o sa fii prima invitata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle con Panna e Spinaci