Paste la cuptor cu carnati si cascaval

de mirela0911 in Paste, 22 Ian 2017 | 11073 vizualizari

 

Poate constitui un pranz delicios sau de ce nu, o cina satioasa!  

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste patrate
  • 400 g carnati (3 bucati)
  • 250 g cascaval Delaco
  • 1 ceapa alba
  • 3-4 catei de usturoi
  • patrunjel verde tocat
  • 200 g smantana
  • 50 ml ulei
  • sare, piper dupa gust
  • ardei iute optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu carnati si cascaval:

Se taie carnatii felii. Ceapa se curata si se taie julienne. Se curata usturoiul si se taie feliute sau pisat. Intr-o tigaie, se prajesc carnatii in ulei, se adauga ceapa, usturoiul si patrunjelul. Daca optati si pentru ardei iute, acum se pune si acesta. Se amesteca totul si se lasa la prajit timp de 1 minut.

Se fierb pastele in apa clocotita cu sare, amestecand din cand in cand, pana sunt al dente, apoi se strecoara, dar nu se clatesc cu apa. Peste paste, se toarna smantana si cascavalul dat pe razatoarea mica, se amesteca, apoi se adauga carnatii pregatiti inainte. Se amesteca totul, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se toarna compozitia intr-un vas de yena si se da la cuptorul preincalzit timp de 30 de minute, ca sa se rumeneasca. Se scoate din cuptor, se lasa putin sa se odihneasca, apoi se serveste cu smantana si cascaval ras deasupra si bucatele mici de ardei gras rosu, pentru culoare. 

Pofa buna!

 

TIPS-URI

1

Eu nu am pus ardei iute, deoarece era carnatul picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu carnati si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lasagne cu sos Bolognese