Paste la cuptor cu ou si branza

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2014 | 1799 vizualizari

 

Am gustat multe feluri de paste in diferite combinatii , dar cel mai mult imi plac cele cu telemea sarata , pentru ca au un gust aparte!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste ( macaroane )
  • 250 gr telemea de vaca
  • 3 oua
  • o ruda carnat proaspat
  • unt pentru uns tava
  • ulei pentru prajit carnatul
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu ou si branza:

  1. Pregatim o oala cu apa in care adaugam putina sare , si dam la foc mare pana apa a clocotit ;
  2. Adaugam pastele si lasam 10-15 minute pana acestea au fiert ;
  3. Strecuram de apa ; Trecem pastele printr-un jet de apa rece ;
  4. Ungem tava de cuptor cu unt ;
  5. Batem cele 3 oua cu un praf de sare ;
  6. Branza o dam pe razatoare ;
  7. Carnatul il crestam ;
  8. Pregatim o tigaie cu putin ulei si dam la incins ; Punem carnatul si lasam la prajit pe ambele parti ; Cand e gata , il taiem feliute ;
  9. Condimentam pastele cu sare si piper dupa gust ;
  10. Asezam un rand de paste in tava peste care turnam jumatate din ouale batute ;
  11. Asezam un rand de carnat peste care punem paste , ou batut si branza ;
  12. La sfarsit adaugam carnatul ramas si dam la cuptorul preincalzit la 200 gr pentru cca 30 de minute ;

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate pune altfel de carne sau afumatura , dupa preferinte!

RETETA IN IMAGINI

Paste la cuptor cu ou si branza-0
Paste la cuptor cu ou si branza-1
Paste la cuptor cu ou si branza-2
Paste la cuptor cu ou si branza-3
Paste la cuptor cu ou si branza-4

COMENTARII (4)

Bunica

Bunica 1

11.09.2014, 16:18

Bune trebuie sa fie!

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

11.09.2014, 16:33

Delicioase

robert_badica

robert_badica 1

11.09.2014, 17:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01