Paste la tavă

de Simo in Paste, 15 Apr 2009 | 5507 vizualizari

 

Aceasta reteta o fac mai ales pentru mofturiciul meu baietel, David! Care ar manca dimineata, la pranz si seara doar paste!

 

INGREDIENTE

  • 400 de grame de paste
  • 4 oua
  • 100 g smantana
  • 100-200 g de cascaval
  • 200-300 g de sunca de pui
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la tavă:

Punem la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare. Cand sunt fierte, le clatim cu apa rece si le lasam la scurs. Separat batem ouale cu smantana si piperul. Taiem cubulete mici sunca si cascavalul.

Intr-o tava de yena punem pastele fierte, adaugam sunca si cascavalul, iar deasupra turnam ouale batute cu smantana. Mai asezam cateva felii de sunca taiate pe lung. Dam tava la cuptorul incins cam 30 de minute.

Buon appetitto!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la tavă" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste gratinate, cu sunca si telemea