Paste la tava

de Ligia Bxl in Paste, 23 Iul 2013 | 10665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de paste
  • 4 oua
  • 100 gr smantana
  • 200 gr cascaval
  • 300 gr sunca presata(jambon)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la tava:

Se pun pastele la fiert cu putina sare.Cand sau fiert,se calatesc cu apa rece si se lasa la scurs.Separat se bat ouale cu smantana,sarea si piper.Se taie cubulete sunca presata si cascavalul.Intr-o tava din yena se pun pastele fierte amestecate cu sunca presata si cascavalul iar deaspra se toarna ouale batute cu smantana.Se da tava la cuptor ptr 30 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii