Paste multicolore cu vinete şi ciuperci

de diaconta in Fusilli, 7 Iun 2012 | 2888 vizualizari

 

Dacǎ tot s-a discutat pe aici cum cǎ unii ar trebui sa slǎbeascǎ,alţii să se îngraşe, am pregătit o salatǎ uşoară. Celor care trebuie să mai pună ceva kilograme, le recomand porţie cel puţin triplă, ceilalţi vor consuma puţin înspre nimic, sunt totuşi paste. Acuma având în vedere că am făcut cam multe pentru o singură persoană,voi avea nevoie de ajutoare, ori am să ma încadrez în categoria celor care iau porţie mare.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste multicolore
  • O vânata
  • 3 rosii sau rosii pasate din conserva
  • 300 gr gălbiori(ciuperci)
  • 75 gr Miez de lapte
  • O ceapa uscata
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri smântâna
  • Ulei
  • Sare,piper
  • Busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste multicolore cu vinete şi ciuperci:

Galbiorii îi curatasem si-i prajisem cu o zi inainte.Puteti folosi orice fel de ciuperci.

Fierbem pastele in apa cu sare si putin ulei.Le scurgem si le lasam deoparte.

Taiam vânata in felii subtiri.Presaram sare si lasam pe un plan înclinat ca sa se scurga lichidul.Stergem feliile cu un prosop absorbant,apoi le prajim in ulei.Lasam focul mic.

Le intoarcem pe ambele parti pana cand se fac ca niste chipsuri crocante.

Le scoatem pe un prosop de hartie pentru a elimina excesul de ulei.

Daca folosim rosii proaspete,le oparim in apa fierbinte,luam coaja si le pasam.Eu am folosit rosii pasate din conserva.

Prajim ceapa si usturoiul in putin ulei,apoi adaugam rosiile si condimentam.Lasam sa fiarba.Adaugam ciupercile si smântâna.

Amestecam pastele cu sosul obtinut,apoi adaugam chipsurile de vinete si felii de branza.

Gata salata .

 

RETETA IN IMAGINI

Paste multicolore cu vinete şi ciuperci-0
Paste multicolore cu vinete şi ciuperci-1
Paste multicolore cu vinete şi ciuperci-2
Paste multicolore cu vinete şi ciuperci-3
Paste multicolore cu vinete şi ciuperci-4
Paste multicolore cu vinete şi ciuperci-5

COMENTARII (72)

diaconta 1

08.06.2012, 14:54

daaaa,sa nu le pierzi pe drum

dorin 1

09.06.2012, 14:32

ca la MAMA acasa.

diaconta 1

09.06.2012, 15:22

Dorin,ca la DIA acasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41