Paste penne cu mozzarella

de Oana in Penne, 9 Iul 2012 | 2701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g mozzarella Granarolo (se recomanda folosirea mozzarella Cucina Granarolo 250g sau mozzarella Granarolo mini 1kg)
  • 280 g penne
  • 400 g rosii cherry
  • oregano
  • busuioc
  • 1 catel de usturoi
  • 30 g ulei de masline extravirgin
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste penne cu mozzarella:

Spala rosiile, taie-le felii si pune-le intr-un castron, impreuna cu usturoiul tocat, oregano,  4 frunze de busuioc, rupte in  bucati mici si uleiul. Condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Lasa aromele sa se intrepatrundă timp de 1 ora. Gateste pastele in apa sarata. Cand devin al dente, scurge-le de apa si pune-le sub un jet de apa rece, pentru a opri fierberea.Scurge de apa si amesteca cu rosiile si sucul format.Adauga mozzarella si frunze parfumate de busuioc.

Aceasta reteta este un advertorial Granarolo

 

COMENTARII (8)

mirela0911 1

10.07.2012, 20:47

Ce bine arata!

iri_iri 1

10.07.2012, 21:36

gaby_gabytza 1

15.08.2012, 09:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55