Paste penne cu sos de soia Inedit

de Tabita _ in Mancaruri de post, 13 Apr 2013 | 3614 vizualizari

 

O mancare satioasa si hranitoare si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste penne
  • 100 g soia Inedit granule
  • 1 ceapa
  • 2catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • sare, piper dupa gust
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste penne cu sos de soia Inedit:

Se pun pastele penne la fiert in apa cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pune si soia la fiert in apa cu sare si se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, se curata si se spala bine ceapa si se taie marunt. La fel si usturoiul trebuie curatat si tocat marunt. Se pune in tigaie soia si se lasa putin pana isi schimba culoarea. Se adauga ceapa si usturoiul si se lasa pana se inmoaie putin. Se completeaza cu putina apa. Se adauga pasta de tomate diluata in putina apa. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se asezoneaza dupa gust. Se adauga pasta de ardei iuti. Pentru ca sosul sa fie mai gros se dizolva amidon in putina apa si se amesteca continuu 2 minute, apoi se ia de pe foc. Se scurge apa de la paste si se trec sub jetul cu apa rece. Se pun intr-un bol. Se adauga sosul de soia. Se servesc calde.

TIPS-URI

1

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste penne cu sos de soia Inedit" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu praz si soia "Inedit"