Paste primaveratice

de Bya Ralu in Paste, 22 Mar 2016 | 1501 vizualizari

 

Fettucine cu broccoli, zucchini, pancetta, rosii cherry si smantana, au o culoare de primavara :)) foarte bune bineinteles :))

 

INGREDIENTE

  • fettucine proaspete
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1/2 dovlcel zucchini
  • 1 cutie de pancetta
  • 4-5 buchetele de broccoli
  • 4-5 rosii cherry
  • 2 linguri smantana
  • unt
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste primaveratice:

Punem o cratita cu apa pe foc, cand incepe sa fiarba apa punem pastele cu putina sare la fiert.

Ceapa rosie se taie felii si se pune la calit in unt impreuna cu pancetta.

Dupa cateva minute se adauga buchetelele de broccolii taiate in bucati mai mici, zucchini taiat rondele si rosiile cherry taiate in doua.

Punem apa cat sa acopere, condimentele si lasam la foc mic sa fiarba.

Cand legumele sunt fierte se pune smantana subtiata cu apa si pastele scurse de zeama.

Se lasa cateva minute pana cand intra sosul in paste.

Se servesc cu parmezan ras.

 

TIPS-URI

1

se pot face si fara pancetta

2

se poate pune si usturoi

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste primaveratice 434727
retete culinare - Paste primaveratice 434728
retete culinare - Paste primaveratice 434729
retete culinare - Paste primaveratice 434730
retete culinare - Paste primaveratice 434731
retete culinare - Paste primaveratice 434732
retete culinare - Paste primaveratice 434733
retete culinare - Paste primaveratice 434734

COMENTARII (37)

Bya Ralu 1

27.03.2016, 21:20

multumesc

DeliciidelaM 1

29.03.2016, 07:37

yummy

noiinbucatarie 1

12.04.2016, 22:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55