Paste quatro formaggi

de simona72 in Paste, 18 Iul 2013 | 15863 vizualizari

 

O reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea le-am vazut la bucatarasul nostru suprem si ma gindesc la ele in fiecare zi. In sfrisit azi le-am venit rindul...sunt ,fara exagerare dementiale, pt cei care iubesc pastele si brinza. Reteta este putin schimbata, adaptata dupa gustul meu...

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste tagliatelle
  • 1 lingura zdravana de unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 150 ml smantina pt frisca
  • 80 gr brinza feta
  • 80 gr cascaval
  • 80 gr gorgonzola
  • sare(daca mai este nevoie)
  • piper alb
  • 1 catel de usturoi
  • frunze de oregano proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste quatro formaggi:

Pastele se fierb cu apa si sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Pt sos: punem untul si uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam usturoiul intreg(doar putin zdrobit) si lasam 1 minut pe foc. Adaugam smantana pt frisca, iar cind aceasta aproape da in clocot punem brinzeturile date pe razatoare. Amestecam si lasam pe foc pina ce brinzeturile sau topit, adaugam sare daca mai este necesar si un strop de piper alb. Pastele fierte se pun in tigaia cu sos, se amesteca bine pastele cu sosul, se adauga oregano(frunzele de la 5 tije) taiate marunt si se mai amesteca sa se intrepatrunda toate aromele. Se servesc imediat...pofta buna!!!

TIPS-URI

1

nu faceti sosul prea gros, pt ca pastele vor mai absorbi din sos

2

daca mai este necesar si voua vi se pare prea gros sosul mai adaugati smantana

3

serviti pastele imediat ce le-ati facut, daca le lasati pastele vor absorbii tot lichidul si ele vor devenii o masa groasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dinozauri cu musli si sos de rosii