Paste spirale cu sos de carne si tomate

de retete bune in Paste, 30 Mar 2015 | 1917 vizualizari

 

Ce imi place la paste,este ca se fac foarte repede si sunt foarte gustoase !

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc sau vita ,
  • o cutie 240 gr de rosii taiate cubulete in suc de rosii
  • o ceapa,un morcov mai mic ,
  • sare ,piper,delikat,
  • oregano,
  • o lingurita boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste spirale cu sos de carne si tomate:

Punem intr-o oala apa cu o lingurita de sare la fiert pentru paste iar intre timp ne ocupam de sos. Punem intr-o cratita un pic de ulei cat sa puteti cali ceapa pe care ati taiat-o marunt impreuna cu morcovul curatit si razalit prin razatoarea cea mica.Dupa ce s-au calit putin adaugam si carnea tocata si amestecam pana se deschide la culoare carnea pe urma adaugam si condimentele impreuna cu conserva de rosii si 500 ml de apa.Daca vi se pare ca apa este prea putina puteti sa mai adaugati ,lasam sa fiarba in jur de 20 de minute sau cat vreti de gros sa ramana sosul.

 

TIPS-URI

1

Puteti razui si parmezan deasupra !

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

31.03.2015, 08:43

Geanina87 1

31.03.2015, 09:04

Rocsi 1

31.03.2015, 11:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04