Paste umplute cu branza

de ianculubita in Paste, 10 Dec 2014 | 3781 vizualizari

 

Am aceasta reteta de la fata mea din Italia de mult dar cum nu am gasit pastele respective,am pus-o la dosar pana acum cand le-am gasit;este o reteta super buna,aproape incredibil de buna si v-o recomand!

 

INGREDIENTE

  • paste tubulare scurte si mari
  • 200 g mozzarella
  • 200 g ricotta
  • 2 linguri mazare fiarta
  • 2 oua fierte
  • 500 g rosii sau 1 cutie de rosii taiate
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste umplute cu branza:

Se fierb pastele (nu toate pentru ca se lipesc intre ele), 2-3 min, se scot, se trec prin jet de apa rece apoi se lasa deoparte; se amesteca ricotta cu mazare, sare, piper, ouale fierte si date pe razatoare, se umplu pastele cu acest amestec, se pun in forme mici unse cu unt iar pe fundul lor un strat de mozzarella rasa, una langa alta, se acopera cu felii de mozzarella apoi se lasa la cuptor 15 min, cat se topeste branza.

Din rosii se face un sos in tigaie cu ulei, dupa ce a scazut, se condimenteaza, se amesteca cu patrunjel tocat, se imparte sosul pe farfurii, se rastoarna formele in acest sos apoi se serveste imediat.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

nu se tin mai mult in cuptor pentru ca daca s-au lipit nu se mai pot rasturna

2

sosul se imparte pe cate o farfurie in care se rastoarna pastele

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mac&Cheese