Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
ceva rapid de preparat si gustos
pregatim pastele : punem o oala cu 1,5 litri de apa cu o lingurita de sare la fiert.
In timp ce fierbe apa pregatim sunculita afumata o punem la prajit intr-un pic de ulei de masline si curatam legumele. Ceapa o tocam fideluta, mmorcovul si ardeiul cubulete, (dar sa fim atenti la sunculita sa nu se arda).
A, scuze... sa nu uitam de apa care fierbe pentru paste. Daca a fiert, punem pastele si le lasam intre 5 si 7 min in functie de ce e scris pe ambalaj(ca de, nu mai e ca odata sa faci paste acasa).
Cand legumele s-au inmuiat punem pasta, potrivim cu condimente dupa gust. Sosul se serveste cu pastele preparate.
Pofta buna
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult