Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos

de dicarmencitta1957 in Mancaruri cu carne, 21 Feb 2010 | 5434 vizualizari

 

by dicarmencitta1957

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastrama de caprioara
  • 1 punga tagliatelle(Giovanni Rana)
  • 1 triunghi branza cu mucegai(Fromage bleu)
  • 1 feliuta de cascaval(Penteleu)
  • 100 gr smantana 12,5% grasime
  • 12 bucati ciupercute
  • condimente:sare,piper roz boabe,tarhon uscat,rozmarin uscat
  • 3 sau 4 frunze de salata verde
  • 3 sau 4 frunze de andive
  • castravete verde.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos:

Curatam ciupercutele le spalam si le punem pe gratar.In fiecare ciupercuta picuram cateva picaturi de ulei extravirgin de masline(2 sau 3 picaturi sunt de ajuns).Pregatim pastrama de caprioara,o taiem in bucati cam de 2 cm,o ungem cu o pensula cu ulei de masline si o punem pe gratar.Ciupercutele se vor face cam in 15 sau 20 de minute,le scoatem si le punem pe un platou si intoarcem pastrama.Pastrama o incercam cu o furculita sau cel mai bine o gustam sa vedem daca este frageda si facuta.Mie personal imi place mai putin facuta nu uscata.Pregatim frunzele de andive,le spalam si asa cum sunt ca niste barcute,punem in ele catravete verde taiat pe lung si dat cu sare.Pregatim platourile,punem pe fiecare cate 2 frunze de salata verde si barcute de andive in care punem catravete dat cu sare.Punem la fiert apa cu sare pentru tagliatelle,cand da apa in fiert punem tagliatellele si le lasam fix 2 minute,dupa care punem capacul si le mai lasam cateva minute acoperite.Eu am facut exact cum sunt indicatiile pe punga de tagliatelle.Separat facem sosul de cascaval cu branza cu mucegai(fromage bleu).O feliuta de cascaval il taiem in cubulete si il punem intr-o tigaie de teflon intr-o lingura de ulei de masline extravirgin.Incingem bine uleiul si apoi punem cubuletele de cascaval si branza cu mucegai,amestecam incontinuu pana se face aproape ca o pasta si punem si smantana la urma,mai lasam sa dea intr-un clocot si sosul este gata.Cand servim punem peste tagliatelle sosul de cascaval cu branza cu mucegai si presaram bobite de piper roz pe deasupra.Pofta buna !!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos 18458
retete culinare - Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos 18459
retete culinare - Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos 18462
retete culinare - Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos 18464
retete culinare - Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos 18465
retete culinare - Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos 18467
retete culinare - Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos 18469
retete culinare - Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos 18471
retete culinare - Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos 18474
retete culinare - Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos 18475

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27