Pastrama de casa

de laura_n in Mezel de casa, 27 Mar 2014 | 22169 vizualizari

COMENTARII (50)

getix 1

27.03.2014, 19:44

saru'mana, pentru reteta ...la favorite cu ea, am sa o incerc cat mai rapid

elucubratiiculinare 1

27.03.2014, 19:45

trebuie incercat

Rocsi 1

27.03.2014, 20:09

Bravo Laurici...Imi imaginez ce grovaza a iesit

Valclaudia 1

27.03.2014, 20:24

si eu am salvat si notat reteta! Bravo, fata harnica!

Constelatialeu 1

27.03.2014, 20:25

Imi dai si mie niste carmol din asta,sa ma fac bine?

Micutza Luana 1

27.03.2014, 20:37

:nebunieeeeeee : biiiiiig like

laura_n 1

27.03.2014, 20:46

multam frumos<

Lau 1

27.03.2014, 21:15

Ma mut la tine am trecuto la favo sa o incerc cat de curand

Dya Daniela Andrei 1

27.03.2014, 21:19

Arata grozav! Mi-ar placea sa gasesc pe cineva de unde sa cumpar si eu! Mai ales pentru BbK

anca_rm 1

28.03.2014, 08:09

Laura imi place reteta ta , super buna

claudiaO 1

28.03.2014, 08:37

super tare retata ta...si nu e prea complicata...doar ca trebuie sa ...astepti ...dar merita incercata

gaby_duceag 1

28.03.2014, 11:36

minunata!!!

MIUTA 1

28.03.2014, 12:33

madi_marin 1

28.03.2014, 20:04

direct la favorite!

laura_n 1

28.03.2014, 21:38

multumesc mult tuturor, sunteti "daguti" )muah!

dantes 1

30.03.2014, 07:30

Buna si sanatoasa

DIANA B 1

30.03.2014, 09:13

Bv , bv mica-mare gospodina

Romanita 1

30.03.2014, 09:16

In momentul cand a ti folosit sos de soia si mustar pentru a marina carnea, deja a ti infectato cu substanete chimice, nu atat de nociv dar ,,E-uri'' sunt peste tot si in orce, acesta este sfarsitul nostru.

Xandrinne 1

30.03.2014, 17:20

Am salvat reteta.

ianculubita 1

30.03.2014, 17:32

Bravo!!!imi imaginez cu piept de curcan ce nebunie iese

laura_n 1

30.03.2014, 17:58

Romanita, nu neg ca mustarul sau sosul de soia nu au conservanti, insa cantitatea pe care am folosit-o este infima. Incerc pe cat posibil sa gatesc cat mai sanatos, insa pe mine chiar ma intristeaza cat de nociva a devenit mancarea din comert. In general omul vede punctul negru de pe foaia alba... si asta este o alta realitate trista ...

laura_n 1

30.03.2014, 17:59

multumesc mult tuturor!

Merisor 1

04.04.2014, 08:45

Cat de bine arata!

MOKUSKA 1

24.04.2014, 16:20

O minunatie

Adi75 1

03.05.2014, 17:42

Vai ce bine arata ai o feliuta si pentru mine ?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de porc