Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pastrama se portioneaza in bucati mici. Eu am folosit pastrama preparata in casa .
Ungem tigaia cu ulei, adaugam bucatile de pastrama , adaugam usturoiul feliat, putin cimbru, vinul si completam cu apa, astfel incat sa acoperim complet carnea. Condimentam cu sare ( daca pastrama nu este suficient de sarata ) si cu legume uscate ardelenesti. Lasam sa fiarba la foc mic, pana scade zeama aproape complet.
Adaugam pasta de gogosar , amestecam si mai lasam pe foc cca 10 minute ( sau mai mult, daca pastrama nu este fiarta suficient ) .
Servim fierbinte, alaturi de mamaliguta.
1
Legumele ardelenesti sunt optionale, puteti folosi delikat si piper. Eu le folosesc pe cele de la SanoVita, intrucat nu au sare si niciun alt aditiv de conservare.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult