Pastrama de oaie la tigaie

de ANCA in Oaie, 5 Noi 2009 | 33491 vizualizari

 

...musai cu vin rosu alaturi!:))

 

INGREDIENTE

  • 500 g pastrama de oaie
  • o capatana usturoi
  • ulei de masline
Garnitura:
  • 4 cartofi
  • salata de sfecla
  • putina branza de oaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie la tigaie:

Pastrama se taie in fasii subtiri, se amesteca bine cu putin ulei de masline si jumate de capatana de usturoi pisat. Se lasa asa 2-3 ore, apoi se pune pe foc intr-o tigaie de teflon, fara a mai aduga ulei, caci pastrama va lasa destula zeama. Iese fff buna, frageda!


Noi am mancat cu cartofi prajiti si branza de oaie rasa de-asupra, mujdei de usturoi si sfecla cu hrean. Deliciu!:))

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pastrama de oaie la tigaie 10299
retete culinare - Pastrama de oaie la tigaie 10300
retete culinare - Pastrama de oaie la tigaie 10301
retete culinare - Pastrama de oaie la tigaie 10302
retete culinare - Pastrama de oaie la tigaie 10801

COMENTARII (20)

liana_geicu 1

15.11.2009, 20:13

aseara am mancat si eu pastrama din nou. Bunica are dreptate, pastrama merge de minune cu mamaliga!

ANCA 1

15.11.2009, 22:00

sa-ti fie de bine, Liana! darfacem sondaj despre cine detine dreptatea? eu zic doar ca e chestie de gusturi, mie imi place mai mult cu cartofi prajiti, si ca mine multi altii

Oana 1

18.11.2009, 23:18

Fata, imi ploua in gura! Cu mamaliga, cu cartofi prajiti si usturoi, cu de toateeeeee Vreau si eu pastrama!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!