Pastrama de peste

de liana_geicu in Peste, 28 Noi 2009 | 19867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste Novac (5 kg)
  • sare, piper
  • condimente pentru peste
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de peste:

Pestele se sareaza, se condimenteaza si se lasa in saramura 2-3 zile. Apoi se da la uscat 2-3 zile.

Cand este bine zvantat se pune pe gratar si se serveste cu mujdei si vin rosu de buturuga. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste dupa preferinta cu mamaliga sau paine calda facuta in cuptorul de lut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Teo 1

29.11.2009, 19:53

e atat de vie imaginea!o pastrama pe cinste...as manca in fiecare in fiecare zi;daca ma uit bine si gratarul e ultimul model,de unde ziceai ,ca l-ai cumparat?

liana_geicu 1

02.12.2009, 18:30

si eu as manca in fiecare zi, Teo! chiar nu mai mancasem de muult pastrama de peste si a fost foarte buna! Gratarul l-am cumparat din DEDEMAN (80 RON)

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Platou cald cu peste