Pastrama la cuptor

de Constelatialeu in Oaie, 6 Oct 2014 | 21435 vizualizari

 

E toamna,miroase a struguri zdrobiti,a pastrama,asa ca am pus si eu de-o mamaliga......

 

INGREDIENTE

  • cca 700 g pastrama (partea de la coaste,logic nu?)
  • mamaliga
  • must
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama la cuptor:

De data asta am vrut sa fac pastrama la cuptor, sa se faca la foc domol, incet si bine. Am taiat pastrama in bucatele mici, cat sa inghiti odata, am pus bucatele intr-un vas de yena, am turnat o cana de apa si am bagat vasul la cuptor, la foc mediu, pentru 1 si 1/2 ora. Din cand in cand am intors bucatele de pe o parte pe alta. Am fiert un bot de mamaliga l-am rasturnat pe fund, am pus pastrama si-un pahar de must si-am mancat de nu va zic. Am sarbatorit toamna, ca sa-i mearga si ei bine...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de berbecut