dany, e bec mai ales pentru ca fac poze ce il implica si ce ai scris imi demonstreaza teoria conform careia trebuie sa fii atent la orice detaliu, ca nu stii la ce se uita lumea cand pui o poza foarte tare!
oana, nu te invat nimic! asta e trademark-ul meu! cum sa-l dau asa, mai departe?! folosesc Picasa 3, instaleaza-l si apoi iti mai spun si multumesc de laude, mereu sunt primite cu bucurie!
Ala, sa nu te aud de cap de peste, cand tu ai papat iepuras acum ceva vreme repet: iepuras, mic, pufos, dragalas, cu nas tremurator si bot rontaitor (glumesc, dar de iepuras mi-e cam mila...pestele arata cam neutru )
nope, never!! sa nu mai spun ca am constatat ca in timp ce eu ii spun "iepuras", tu ii zici "IEPURILA" Asta spune tot! Era si o poezie parca... Rila-iepurila
Mai, Bucataras, am zis sa fiu si eu mai originala, laudarea aragazului implica studierea cu atentie a colajelor!. Si a retetei.
Su in privinta aragazului sunt maniaca, de mica. Daca nu straluceste, nu e bine. Sper sa nu ajung, in ritmul asta, la 60 ani sa-l inchid si sa-i pun mileu deasupra!
Ralu-dany,(chiar, cum vrei sa ti se spuna: Raluca? sau dany? sau dany e numele sotului... m-am pierdut) eu nus' ce sa zic... daca sunt deja cazuri in familie, ai toate sansele sa mostenesti obiceiul dar fara gluma, cred ca mileurile vor avea un comeback ... aici sunt ingerasi facuti din mileu apretat si sunt chiar frumosi, lucrati delicat. Arata bine pentru Craciun! Poate nu o mai avea mileul aceeasi intrebuintare ca pe vremuri, dar se reinventeaza si supravietuieste... ca Madonna
Sylvia, a fost printre cei mai buni pesti mancati vreodata! Mi-a placut mai ales ce gust capata lamaia de la foile de dafin, iar piureul super bun cu masline, chiar sa incerci, e si rapid si multumesc frumos de laude!! de la asa un "decorator" ca tine, e o mare bucurie!