PASTRAV CU CIMBRU SI ROZMARIN

de mihaelar63 in Pastrav, 17 Ian 2016 | 4578 vizualizari

 

  Au aterizat in tigaia mea doi pastravi proaspeti direct de la munte :d . Condimentul ce-l cere pastravul este cimbrul . De data aceasta am dorit mai multa aroma si am pus si rozmarin

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi-600 gr
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 lingurite unt [ cat o nuca / pastrav]
  • 2 linguri sos Cirio [ cu busuioc ]
  • 2 crengute cimbru
  • 2 crengute rozmarin
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita fulgi usturoi
  • 1/2 lingurita cimbru maruntit
  • sare
  • piper
  • rosii cherry, ardei iute , ridichi rosii , frunze de valeriana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PASTRAV CU CIMBRU SI ROZMARIN:

  1. Pastravii curatati  se increasta cu varful cutitului . Se condimenteaza cu sare si piper .Se presara cu cimbru maruntit si fulgi de usturoi ..Se ung cu zeama de lamaie si ulei de masline .
  2. In interiorul fiecarui pastrav se pune cate o crenguta de cimbru , una de rozmarin si unt cat o nuca .
  3. Pastravii se dau la rece minimum o ora pana la o zi .
  4. Inainte de preparare se ung pe exterior [ se poate si pe interior ] cu un sos de rosii [ sa dea culoare ] .
  5. Preparati pastarvul la gratar sau l;a tigaie dupa preferinta .
  6. Serviti pastravul cu lamaie ,ardei iute ,  ridichi  si  salata .
  7. Eu am preparat o salata simpla de valeriana cu rosioare , zeama de lamie si putin ulei de masline .
  8.   Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Pastravul este un peste slab , introduceti in el putin unt care ii va da savoare .

2

Cand serviti pastravul il desgaceti de pe interior si trageti usor de coada catre cap[ .Oasele cu tot cu sirea spinarii vor iesi usor si nu veti mai avea grija lor .

3

Serviti langa pastrav un vin alb demi-sec sau de ce nu un pahar de sampanie .

Daca ti-a placut reteta noastra "PASTRAV CU CIMBRU SI ROZMARIN" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

18.01.2016, 15:30

Ce frumos l-ai crestat !

Rocsi 1

18.01.2016, 19:33

miki_a 1

21.01.2016, 00:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav clasic la cuptor