Pastrav cu lamaie si cimbrisor

de mihaelar63 in Pastrav, 20 Iun 2012 | 2435 vizualizari

 

O cina sau un pranz rapid si usor care merge chiar si la dieta [ pregatit inabusit ]

 

INGREDIENTE

  • Pastrav
  • lamie
  • cimbrisor
  • sare
  • piper alb
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu lamaie si cimbrisor:

  1. Pastravul curatat se sareaza si se condimenteazainterior-exterior cu piper si cimbrisor , se unge cu ulei si se stropeste cu lamaie si se lasa la rece 30 min .
  2.  Se prajeste in ulei incins si serveste cald  cu lamie patrujel si rosii .
  3. Serviti garnitura preferata sau  cu o simpla salata .
 

TIPS-URI

1

Puteti condimenta pestele dintimp si il lasati la rece in frigider pana in momentul prajirii.

2

Insotit de un pahar de vin alb demi-sec rece este deosebit .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pastrav cu lamaie si cimbrisor 167589
retete culinare - Pastrav cu lamaie si cimbrisor 167590
retete culinare - Pastrav cu lamaie si cimbrisor 167592

COMENTARII (14)

Panacris 1

20.06.2012, 20:53

Super!

Rocsi 1

20.06.2012, 21:29

mamaieelena 1

20.06.2012, 22:11

vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21