Pastrav cu legume la cuptor

de Miha in Pastrav, 1 Feb 2010 | 18656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 200 g mix legume congelate
  • 1/2 capatana usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 lingurita boia de ardei
  • ghimbir
  • rozmarin
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume la cuptor:

Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam.

Cu acest amestec ungem pastravii la exterior, cat si la interior.

Fiecare pastrav il punem pe cate o bucata de folie de aluminiu. Umplem burtile cu legume si strangem bine folia.

Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora, apoi ii punem intr-o tava si dam la cuptor la foc mediu. Cand sunt aproape gata (cand nu mai rezistati mirosului :)) ) desfaceti folia si mai lasati inca vreo 10 minute, pana se rumenesc.

 

 

TIPS-URI

1

legumele se pot sota inainte de a umple pastravii.

RETETA IN IMAGINI

Pastrav cu legume la cuptor-0
Pastrav cu legume la cuptor-1
Pastrav cu legume la cuptor-2
Pastrav cu legume la cuptor-3

COMENTARII (14)

susu 1

24.03.2010, 21:15

miha foarte bun si sanatos.

Miha 1

24.03.2010, 21:47

Da, Simona. Si usor de facut!

mariac 1

28.03.2010, 20:28

ce bine arata ,bravo imi place ca santeti tinere si foarte bune gospodine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41