Pastrav cu portocale la cuptor

de adnia in Pastrav, 10 Ian 2013 | 6832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -4 pastravi decongelati
  • -2 portocale feliate
  • -1 lamaie feliata
  • -sare, piper dupa gust
  • - 1 foaie de dafin (optional)
  • -putin ulei de masline
  • -putin vin alb
  • -bucuioc, menta (optional)
  • -putin arpagic uscat (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu portocale la cuptor:

Pestele se spala bine cu apa rece, se tapoteaza cu un prosop  absorbant, se sareaza, se pipereaza si se presara arpagic uscat. Se pregateste tava asa: se unge cu putin ulei de masline se adauga putina apa(2-3 linguri) , se aseaza felii de portocale, peste care punem pestele. Optional, se poate presara un praf de busuioc uscat amestecat cu menta (tot uscata).

Se decoreaza cu cate o feliuta de lamaie si o frunzulita de menta sau busuioc. Se da la cuptor (230 grade) pt. cca 20 min. In ultimele 5 min. de stat la cuptor, se adauga 1 cescuta vin alb in tava. 

Se serveste cald.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu portocale la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume si cuscus