Pastrav cu sos de ciuperci

de ianculubita in Pastrav, 14 Mar 2012 | 3828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pastrav
  • condimente pentru peste
  • SOS
  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri mustar de Dijon
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml smantana lichida
  • sare, piper
  • orez pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu sos de ciuperci:

Pestele curatat,spalat,uscat,condimentat,il pui in tava si-l stropesti cu ulei,dai tava la cuptor pentru 10-15min.In acest timp pregatesti sosul,intr-o tigaie cu ulei,calesti ceapa taiata pestisori,adaugi ciupercile cubulete,le lasi la inabusit 10min.adaugi vinul,faina amestecata cu smantana si mustar,condimentezi,adaugi si zeama de lamaie,apoi rastorni sosul in tava peste peste si mai lasi 5-6min;servesti cu garnitura de orez.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pastrav cu sos de ciuperci 151802
retete culinare - Pastrav cu sos de ciuperci 151803
retete culinare - Pastrav cu sos de ciuperci 151804
retete culinare - Pastrav cu sos de ciuperci 151805

COMENTARII (11)

bucatarimcudiana 1

15.03.2012, 14:48

ffffffffffff bun

Sim0na 1

15.03.2012, 18:17

delicios arata!

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 08:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55