Pastrav “en papilotte”

de nico15 in Pastrav, 16 Feb 2014 | 4564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de pastrav
  • ½ de telina
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 100 g de mazare
  • 2 lingurite de mustar de Dijon
  • 1 lingura de otet de mere
  • 2 linguri de ulei de masline
  • Sare, piper
  • 1 lingurita sos Worcester
  • 20 ml de vin alb
  • 50 g de anghinare murata in ulei
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • ½ de ardei iute
  • germeni de lucerna
  • 1 rosie, cubulete
  • *optional 50 g de branza feta, eu nu am folosit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav “en papilotte”:

Se spala pestele, vom indeparta capul si vom trece la filetarea lui, dupa ce l-am filetat, verificam bine sa fi scos toata sira cu oase si vom spala din nou, tamponam bine pentru a indeparta surplusul de apa.

 Facem o marinada (aceasta este buna si la pui) dupa cum urmeaza:

 2 lingurite de mustar de Dijon

1 lingura de otet de mere

2 linguri de ulei de masline

Sare, piper

1 lingurita sos Worcester

20 ml de vin alb

 Cu aceasta vom unge fileurile de peste. Curatam legumele si le taiem bastonase sau cubulete, telina o vom pune la fiert pentru 10 minute, dupa care se va scoate. Ardeiul se taie bastonase.

 Luam o tava punem folie alimentara si vom trece la pregatirea pachetelelor(en pappilotte) in care vom pune pestele. Punem legumele, adaugam fileul de peste deasupra, mai adaugam daca a ramas vin si sigilam cu grija pachetelele.  Dam la cuptor la 180 °C aproximativ 30 de minute.

 Se aduce la masa in pachetel, iar acesta se desface in fata musafirilor.

 Se serveste acompaniat de un pahar de vin alb demisec.

 Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav “en papilotte”" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav pe pat de legume la cuptor, cu vin