Pastrav la cuptor - in haine

de anca_rm in Pastrav, 5 Mar 2014 | 4536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •   4 pastravi
  •  o lamaie
  •  12 buc rosii cherii
  •  sare
  •  piper
  • fasiii de ardei rosu si galben - optional
  •  ulei masline
  •  5 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor - in haine:

Pastravul curatat si spalat bine il condimentam cu sare si piper , zeama de lamaie si il lasam cam 20 minute asa ( pestele  trebuie sarat bine , dar nu il vom lasa mult deoarece sarea scoate apa din el ) .

In acest tim pregatim folie de aluminiu (cate bucati de peste avem ) taiem o lamaie in felii subtiri , si ardeiul pe lungime . Mai facem un mujdei lejer din 5 catei de usturoi cu putina sare si 50 ml apa .

Pe fiecare folie vom aseza cate un peste , in mijloc punem bucati de lamaie .iar deasupra rosii , ardei ,cateva picaturi de ulei de masline si una doua linguri din mujdei. Strangem folia in asa fel incat sa nu iasa sucul lasat de peste dar lasam deasupra o deschizatura ca sa iasa aburii .

Punem intr-o tava si dam la cuptor cam 20 minute la 180 grade .

Se poate servi cu zeama de lamaie sau mujdei  si cartofi natur , sau cu orez .

Eu va doresc Pofta Mare !!!!!

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pastrav la cuptor - in haine-0
Pastrav la cuptor - in haine-1
Pastrav la cuptor - in haine-2
Pastrav la cuptor - in haine-3
Pastrav la cuptor - in haine-4

COMENTARII (20)

anca_rm

anca_rm 1

06.03.2014, 09:34

multumesc tuturor pentru apreciere

_Alina_

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:37

laura_n

laura_n 1

07.03.2014, 14:37

biig like!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!