Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pastravul curatat si spalat bine il condimentam cu sare si piper , zeama de lamaie si il lasam cam 20 minute asa ( pestele trebuie sarat bine , dar nu il vom lasa mult deoarece sarea scoate apa din el ) .
In acest tim pregatim folie de aluminiu (cate bucati de peste avem ) taiem o lamaie in felii subtiri , si ardeiul pe lungime . Mai facem un mujdei lejer din 5 catei de usturoi cu putina sare si 50 ml apa .
Pe fiecare folie vom aseza cate un peste , in mijloc punem bucati de lamaie .iar deasupra rosii , ardei ,cateva picaturi de ulei de masline si una doua linguri din mujdei. Strangem folia in asa fel incat sa nu iasa sucul lasat de peste dar lasam deasupra o deschizatura ca sa iasa aburii .
Punem intr-o tava si dam la cuptor cam 20 minute la 180 grade .
Se poate servi cu zeama de lamaie sau mujdei si cartofi natur , sau cu orez .
Eu va doresc Pofta Mare !!!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult