Pastrav la cuptor pe pat de rosii

de marcela1979 in Pastrav, 28 Iun 2011 | 2188 vizualizari

 

o inspiratie de la ruxy

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 3 rosii
  • 4 linguri de ulei
  • sare ,piper
  • 1 lamaie
  • 100 ml bulion
  • verdeturi de provence
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor pe pat de rosii:

Pastravul se curata si se spala bine.Rosiile se taie felii.Intr-o tava de yena se pune 3 linguri de ulei se aseaza feliile de rosii.Peste se presara sare,piper si verdeturi de provence.Pestele se condimenteaza cu sare si piper ,se pune felii de lamaie in burta lui ,se aseaza pe patul de rosii ,se mai presara cu piper si verdeturi de provence,se aseaza cateva felii de rosii deasupra ,se stropeste cu 1 lingura de ulei si se da la cuptor circa 30-40 de minute.Dupa ce e facut se scoate tava afara ,se pune 100 ml de bulion peste si se mai da inca 10 min la cuptor .Se scoate si se serveste cald .

 

RETETA IN IMAGINI

Pastrav la cuptor pe pat de rosii-0
Pastrav la cuptor pe pat de rosii-1
Pastrav la cuptor pe pat de rosii-2
Pastrav la cuptor pe pat de rosii-3
Pastrav la cuptor pe pat de rosii-4
Pastrav la cuptor pe pat de rosii-5
Pastrav la cuptor pe pat de rosii-6
Pastrav la cuptor pe pat de rosii-7

COMENTARII (20)

horia

horia 1

06.07.2011, 08:55

sunt sigur ca a avut un gust super.ce bine arata prezentarea!

ExploraCuisine

ExploraCuisine 1

12.07.2011, 07:35

Vreau si eu ca arata prea bine!

Ina

Ina 1

12.07.2011, 08:07

Chiar ca....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!