Pastrav la gratar

de MyFancyCake in Pastrav, 26 Sep 2011 | 6194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pastrav proaspat grecesc si pastrav somonat
  • Pentru saramura:
  • usturoi,
  • cimbru,
  • vegeta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar:

Condimentam pestele numai cu sare si piper pentu a ne bucura de aroma saramurii.

Pentru saramura am pus la fiert o cana cu apa cu  o lingurita rasa de vegeta si piper. In momentul in care fierbe adaugam o jumatate de lingurita de cimbru. Amestecul fierbinte il turnam peste 5-6 catei de usturoi zdrobiti cu sare.

Servim cu mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta