Pastrav pane la cuptor

de Irina in Pastrav, 15 Mar 2010 | 10829 vizualizari

COMENTARII (10)

Teo 1

15.03.2010, 21:40

Irina , pestele e preferatul meu , oricum ar fi pregatit; dar cel mai bun peste l-am mancat demult , demult pregatit de Bunica,cu saramura de otet ,sare foi dafin, piper; pestele prajit asezat in aceasta; si acum ii simt mirosul...

Miha 1

15.03.2010, 21:52

Cat de jucausi erau? Daca ai pregatit numai 2 inseamna ca nu mai primiti musafiri la masa. Bineee...poate data viitoare.

Bucataras 1

15.03.2010, 23:41

hahaha. mamaaa, dar nu-mi amintesc de ei ... cine i-o fi mincat? ))

mihaelar63 1

15.03.2010, 23:52

chiar azi planuiam ce peste sa pregatesc saptamana viitoare , bineinteles ca era vorba de pastrav

Irina 1

16.03.2010, 19:09

Si mie imi place saramura, Teo!

Irina 1

16.03.2010, 19:10

Miha, de jucausi ce erau am prins numai doi! De asta nici Bucatarasu' nu a mai prins....

Bunica 1

23.03.2010, 15:59

Eheeee, Teo! Erau alte timpuri, nu gaseai peste pe toate drumurile. Il conservam si noi cum ne pricepeam mai bine.

ionix 1

23.03.2010, 17:47

nu m-am gandit ca as putea sa fac si pastravul pane.. o sa-ncerc...

gaby_duceag 1

30.03.2010, 06:42

cred si io c-ati avut pofta))

Irina 1

30.03.2010, 18:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor en papillote (Reteta Video)