Pastrav pe pat de legume la cuptor, cu vin

de COSTEO in Pastrav, 1 Apr 2013 | 27858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • 2 morcovi
  • 2 lamai
  • 3 cepe uscate sau 2-3 leg ceapa verde
  • vin alb
  • sare
  • piper
  • condimen pt peste
  • 3 -4 rosii chery
  •  

 

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pe pat de legume la cuptor, cu vin:

Pastravii se cresteaza, nu tare sa se ajunga la os .Se cresteaza pe ambele parti ,se sareaza bine peste tot si se lasa sa se odihneasca.

Tava se unge cu ulei se pune ceapa taiata rondele sau ceapa verde, apoi peste  ceapa se pune morcovul taiat rondele si lamai taiate rondele.

Pestele se pune deasupra peste legume si se stoarce o lamaie peste el se pun si cativa catei de usturoi in coaja lor dar putin striviti.

Rosiile cherry se pun pe langa peste.Se introduc la cuptor pt 20 min la foc minim,dupa cele 20 minute se pune 1 cana si jumate de vin alb peste el si se lasa 60 min la 170 grade.

POFTA BUNA! SPER SA VA PLACA.

 

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

02.04.2013, 08:57

cristeena20 1

03.04.2013, 16:49

COSTEO 1

03.04.2013, 17:10

sarutmana

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29