Pastrav prajit

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 15 Iun 2014 | 2293 vizualizari

 

BBk happy!

 

INGREDIENTE

  • un pastrav proaspat
  • 2 linguri cu faina alba
  • sare dupa gust
  • mamaliguta calda :P
  • optional: mujdei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Se curata pastravul (eu l-am taiat in doua, pe lung), se sareaza dupa gust si se trece prin faina alba. Se prajeste apoi, pe ambele parti, in uleiul incins in prealabil, pana se rumeneste frumos. Se serveste cald, cu mamaliguta pregatita in paralel si cu mujdeiul de usturoi. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pastrav prajit-0
Pastrav prajit-1
Pastrav prajit-2
Pastrav prajit-3
Pastrav prajit-4

COMENTARII (14)

ioanadidi 1

08.08.2014, 14:23

Asa este! Fiecare gateste dupa cum doreste. Mi s-a parut nepotrivit ca am gasit reteta la sectiunea de Mancare pentru copii. Hai atunci sa ne "hranim" copii chiar si de 18 ani cu prajeli. Pacat de peste!

ioanadidi 1

08.08.2014, 14:37

Si nu sunt un cont fals sau o persoana care doar comenteaza asa, de dragul de a o face. Nu zic ca pestele preparat asa nu ar fi gustos, ci doar consider ca sectiunea in care reteta a fost postata este nepotrivita. Sunt profund dezamagita! Se pare ca oricine poate posta orice reteta oriunde. Atentie prajelile nu sunt recomanadate nici pentru copii, nici pentru adulti! Care mai e diferenta intre o mancare gatita in casa si fast-food? Succes in continuare!

Dya Daniela Andrei 1

08.08.2014, 20:29

Repet, TU, gatesti cum crezi! EU gatesc cum vreau! Nu sunt obligata sa dau explicatii nimanui pentru ceea ce aleg sa gatesc si cum sa gatesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04