Pastrav prajit

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 15 Iun 2014 | 5792 vizualizari

 

BBk happy!

 

INGREDIENTE

  • un pastrav proaspat
  • 2 linguri cu faina alba
  • sare dupa gust
  • mamaliguta calda :P
  • optional: mujdei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Se curata pastravul (eu l-am taiat in doua, pe lung), se sareaza dupa gust si se trece prin faina alba. Se prajeste apoi, pe ambele parti, in uleiul incins in prealabil, pana se rumeneste frumos. Se serveste cald, cu mamaliguta pregatita in paralel si cu mujdeiul de usturoi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ioanadidi 1

08.08.2014, 14:23

Asa este! Fiecare gateste dupa cum doreste. Mi s-a parut nepotrivit ca am gasit reteta la sectiunea de Mancare pentru copii. Hai atunci sa ne "hranim" copii chiar si de 18 ani cu prajeli. Pacat de peste!

ioanadidi 1

08.08.2014, 14:37

Si nu sunt un cont fals sau o persoana care doar comenteaza asa, de dragul de a o face. Nu zic ca pestele preparat asa nu ar fi gustos, ci doar consider ca sectiunea in care reteta a fost postata este nepotrivita. Sunt profund dezamagita! Se pare ca oricine poate posta orice reteta oriunde. Atentie prajelile nu sunt recomanadate nici pentru copii, nici pentru adulti! Care mai e diferenta intre o mancare gatita in casa si fast-food? Succes in continuare!

Dya Daniela Andrei 1

08.08.2014, 20:29

Repet, TU, gatesti cum crezi! EU gatesc cum vreau! Nu sunt obligata sa dau explicatii nimanui pentru ceea ce aleg sa gatesc si cum sa gatesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit