Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata

de Krystyan Trendy in Pastrav, 25 Mai 2014 | 4221 vizualizari

 

Va place pastravul ? ;;)

 

INGREDIENTE

  • 6 pastravi
  • sare
  • 200 -300g faina
  • 300-400 ml ulei
  • Pentru mujdei :
  • 1 capatana de usturoi
  • 25 ml ulei
  • 25 ml otet
  • sare
  • verdeata proaspata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata:

Pastravii ii curatam de intestine,ii spalam cu apa rece si  stergem fiecare bucata cu un prosop de hartie. Adaugam sare .

Pe o farfurie intinsa punem 200 g faina .

Punem tigaia cu ulei pe aragaz ,ca sa se incinga uleiul.

Trecem bucatile de pastrav prin faina ,apoi le pune in tigaie la prajit. 

Cand pestele este rumenit ,il scoatem cu o paleta pe un platou acoperit cu un servet de hartie.

Mod de preparare a mujdeiului :

Curatam usturoiul,il spalam apoi il zdrobim cu aparatul de usturoi.Adaugam sare,ulei,amestecam putin ,punem si putina apa ,otetul si verdeata spalata cu apa rece si tocata marunt.Amestecam bine si mujdeiul este gata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata 321956
retete culinare - Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata 321957
retete culinare - Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata 321958
retete culinare - Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata 321959
retete culinare - Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata 321960
retete culinare - Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata 321961
retete culinare - Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata 321962
retete culinare - Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata 321963

COMENTARII (22)

Krystyan Trendy 1

26.05.2014, 14:29

Va multumesc!

Ligia Bxl 1

19.06.2014, 16:26

Panacris 1

30.03.2015, 08:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55