Pastrav somonat pe pat de sare la cuptor cu orez salbatic

de RuxyRux in Pastrav, 25 Noi 2010 | 14121 vizualizari

COMENTARII (17)

mena29 1

25.11.2010, 22:53

RuxyRux 1

25.11.2010, 22:54

Menaaaa

Mihaela11_jo 1

25.11.2010, 23:05

Numai cine a gustat orezul preparat cu ulei sau margarina de palmier stie cat e de aromat
Felicitari, o reteta deosebita

RuxyRux 1

25.11.2010, 23:07

Mihaela multumesc

ela 1

25.11.2010, 23:27

acum am fost la cumparaturi si mi-am luat niste pastravi....de abea astept sa-i fac maine

RuxyRux 1

25.11.2010, 23:29

super Ela

kamy 1

25.11.2010, 23:42

bun pastravul,imi placesi orezul la fel...da cu ulei de palmier nu am gatit niciodata super arata 5f

RuxyRux 1

25.11.2010, 23:43

Kamy...

La Ancuta 1

26.11.2010, 00:18

imi place mult pastravul

Ina 1

26.11.2010, 08:04

si mie! Frumoasa prezentare

Bucataras Medi 1

26.11.2010, 08:39

la o portie de peste sunt prezenta oricand..................

mena29 1

26.11.2010, 09:05

Am venit din nou ruxy,ma gandesc tot la pestele astatrebuie sa fac si eu duminica

RuxyRux 1

26.11.2010, 09:19

Eiiiiii ma bucur ca va place...merita probat

MotanLaOale 1

26.11.2010, 09:23

excelent

RuxyRux 1

26.11.2010, 11:17

divainbucatarie 1

26.11.2010, 12:18

yammy!

mihaelar63 1

05.01.2021, 00:15

Ce piele frumoasa !!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu cartofi la cuptor