Pat de pulpe cu asternut de cartofi la cuptor

de Rocsi in Pui, 20 Oct 2010 | 5838 vizualizari

COMENTARII (18)

corina241 1

20.10.2010, 20:42

prima! usturoi,condimente,pulpite de puiyami

Miha 1

20.10.2010, 20:59

Un copanel as manca si eu.

Bucataras Medi 1

20.10.2010, 21:17

ce frumos ai facut floricelele de mamaliga..............bun tare ce ai preparat tu..............

kamy 1

20.10.2010, 21:21

si eu vreauuuu

diaconta 1

20.10.2010, 21:52

5 furci Rocsi frumoase pulpe

Corinuta 1

20.10.2010, 23:08

adasev12 1

20.10.2010, 23:28

mie imi place si patul, si asternutul...asa ca vin cu toate furcile....

mihaelar63 1

20.10.2010, 23:40

da e seara , merge si ceva pat si ceva pulpe

maria_claudia 1

21.10.2010, 00:39

ce minunatie

Dana Cristea - pusikmea 1

21.10.2010, 09:01

Rocsi 1

21.10.2010, 10:46

multumesc din suflet dragelor...ma bucur k va place ..va imbratisez

nadina73 1

21.10.2010, 16:56

vreau dupa mentol merg bine nu?5f

Rocsi 1

21.10.2010, 20:01

super merg

Laly 1

21.10.2010, 22:18

Rocsi arunca-mi si mie un copanel

La Ancuta 1

22.10.2010, 00:14

frumoasa denumire. Vreau si eu un copanel

Rocsi 1

22.10.2010, 11:17

laly acum ..ai grija s ail prinzi...hai 1,2,3 si,,,,,,a ajunsssssss
mersi mult anca...iti arunc si tie unul..prinde-l

Adinacarla 1

22.10.2010, 12:53

yam, yam ce bunatate

Rocsi 1

23.10.2010, 11:11

adinacarla

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui picante cu ananas si cartofi aurii