Patatnik(budinca de cartofi)

de katty in Mancaruri de legume, 16 Noi 2014 | 4635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 oua mari sau 3 medii
  • 150 gr branza
  • 2 lingurite menta uscata
  • sare
  • piper negru macinat
  • 50 gr unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patatnik(budinca de cartofi):

 Decojim cartofii , ii spalam si ii dam pe razatoarea mare .Ii amestecam cu ouale , branza sfaramata , menta , piper si sare , dupa gust. Ungem o tava cu unt, turnam compozitia si o asezam bine,  presand-o usor cu mana . Punem bucatele de unt din loc in loc.Dam tava la cuptor,  la foc mic,  pana se rumeneste frumos.

 

COMENTARII (5)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

16.11.2014, 22:57

Rocsi

Rocsi 1

17.11.2014, 20:56

tanyapatap

tanyapatap 1

24.11.2014, 21:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!