Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Știam ce se pune de obicei în pateurile din comerț, dar parcă de la o vreme conțin tot felul...doar ce trebuie nu. Iar cele ”mai bune” sunt destul de scumpicele.
Se curăță foarte bine ficățeii (pielițe, etc), se spală și se pun la fiert;
- se adaugă ceapa tocată, condimentele (cimbru, foi de dafin, piper boabe, semințe de muștar, sare) și uleiul; se fierb 15-20 minute.
Se scot ficățeii, condimentele (fără foi de dafin) și se fac pastă cu blender-ul.
Se adaugă untul (să fie moale), piper alb măcinat și eventual se potrivește la sare.
Poftă bună!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult