Aperitiv pate de peste

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2013 | 10000 vizualizari

 

Este o reteta simpla de tot pe care o mai fac din cand in cand, ori din lipsa de inspiratie, ori pentru ca nu am altceva la indemana. Dar mereu este gustoasa si buna si noua ne place tare mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva sardine in ulei
  • 1 conserva sprot afumat
  • 1 conserva macrou in ulei
  • zeama de la o lamaie
  • 3 cepsoare
  • 100 gr unt la temperatura camerei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pate de peste:

Conservele le-am scurs de lichidul din interior si le-am bagat la blender impreuna cu untul, cepsoarele si zeama de lamaie.

S-a format o pasta mai moale initial dar dupa cateva ore la frigider pasta capata consistenta si este si foarte gustoasa si rapida.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pate de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane