Pate de peste afumat

de Rux in Somon, 3 Feb 2012 | 3448 vizualizari

 

Va invit la un pate fin si foarte foaaaaaarte gustos...

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de ton in ulei de masline
  • o bucata de somon afumat( in jur de 150 gr) curatat cu grija de oase
  • 25 gr unt
  • 2 lingurite branza de vaci (cremoasa)
  • 1 lingurita smantana
  • 1 galbenus de ou fiert cleios spre tare
  • doua trei firicele de marar proaspat
  • sare dupa gust
  • piper( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de peste afumat:

Se amesteca toate ingredientele la blender, foarte simplu. Se condimenteaza dupa gust si se da la rece cel putin 15 minute inainte de a-l servi...o sa va placa la nebunie( mai ales voua iubitorilor de peste afumat)

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pate de peste afumat 144186
retete culinare - Pate de peste afumat 144187
retete culinare - Pate de peste afumat 144188

COMENTARII (42)

Rux 1

04.02.2012, 23:04

Multumesc din suflet e cea mai delicioasa pasta de peste pe care am mancat-o vreodata...sunt o iubitoare de pasta de peste iar asta e perfecta

Rux 1

05.02.2012, 12:05

De dimineata am mai facut inca o data reteta.....am schimbat pestele am luat din acela gata ambalat( somon), putin mai saratel si nu mi-am dat seama cand am mai pus si praful de sare...a iesit putin putin mai sarat insa nu ma deranjeaza...asa ca aveti grija si gustati inainte sa adaugati sare poate ca nu mai este necesar...e incredibil de buna

Bya Ralu 1

24.12.2015, 22:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S