Pate raw vegan

de monicamarton in Vegan / Raw vegan, 4 Apr 2019 | 6040 vizualizari

 

In post, de multe ori poate fi dificil sa fim creativi, sa diversificam ceea ce mancam. Credem ca variantele sunt limitate dar nu este asa. Azi va ofer o reteta de pate raw vegana, o reteta de post, creativa, delicioasa si hranitoare.
 

 

INGREDIENTE

  • 50 grame seminţe de dovleac 
  • 50 grame seminţe de floarea soarelui 
  • 50 grame seminţe de susan 
  • 50 grame seminţe de in 
  • 100 grame de roşii deshidratate 
  • 100 grame de măsline fără sâmburi 
  • o lingură de capere conservate în oţet 
  • patru rămurele de cimbru verde
  • zeama de la o jumătate de lămâie 
  • un ardei iute uscat 
  • o jumătate de lingurită de turmeric 
  • 8 boabe de piper roşu 
  • un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate raw vegan:

Puneţi toate seminţele într-un bol, adăugaţi apă cât să treacă peste ele şi lăsaţi-le două ore să se înmoaie.

Zdrobiti în mojar piperul şi ardeiul iute şi spălaţi lămâia şi cimbrul.

Puneţi în blender seminţele înmuiate, roşiile deshidratate, măslinele, caperele, adăugaţi piperul şi ardeiul iute pisat, zeama de lămâie, cimbrul, turmericul şi sarea. Procesaţi un minut toate ingredientele, până devin pastă. Gata, ati terminat o reteta de pate raw vegana, o reteta de post, creativa, delicioasa si hranitoare.  Se face rapid si o sa optati pentru ea intotdeauna cand doriti sa alegeti intre retete de post creative.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

Asigurati-va ca semintele sunt bine inmuiate inainte de a le procesa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate raw vegan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa vegana cu unt de arahide