Pate vegetal de naut

de Sylvia in Mancaruri de post, 23 Mar 2016 | 7320 vizualizari

COMENTARII (21)

Sylvia 1

23.03.2016, 11:40

salutare dragi bucatarasi v-am adus reteta promisa pentru zilele de post , se poate face si cu boabe de soia sau cu linte

simona72 1

23.03.2016, 11:51

Imi place foarte mult din naut si linte! Cu soia nu ma impac...

Sylvia 1

23.03.2016, 11:55

soia trebuie foarte bine asezonata dar este o sursa perfecta de proteine , eu mai fac un fel de hamburgeri de post din orez fiert, soia sua linte sau naut, verdeturis legume o sa pun reteta

diaconta 1

23.03.2016, 12:10

Multumim Sylvia.Sigur am sa incerc reteta ta.Mai ales ca nu am folosit pana acum naut.

Sylvia 1

23.03.2016, 12:14

Dia sa stii ca nautul si lintea erau foarte prezente in bucataria romaneasca veche, bunica mea gatea cu ele, au devenit legume de moda veche si au fost uitate si acum le redescoperim cu drag, sunt extraordinare eu le ador

Ela68 1

23.03.2016, 12:23

excelent ! noi iubim mult nautul, in combinatiii diverse !

mirela0911 1

23.03.2016, 12:26

O sa încerc și eu rețeta!

MotanLaOale 1

23.03.2016, 12:33

bun bun

Constelatialeu 1

23.03.2016, 12:36

N-am mancat niciodata naut....nu stiu cum este, nu ma pronunt in nici un fel..

- Andreea - 1

23.03.2016, 12:41

Direct la favorite... Il voi incerca

-Licurici- 1

23.03.2016, 13:22

Imi place foarte mult!

laura_n 1

23.03.2016, 13:56

la favorite! multumim!

Gherca Daniela 1

23.03.2016, 18:15

super pateul!

mena29 1

23.03.2016, 19:00

Excelent!

Catalina L 1

23.03.2016, 19:34

f bun

Rocsi 1

23.03.2016, 22:04

Imi imaginez ce gustos este!

mihaelar63 1

24.03.2016, 01:23

De folos reteta in aceste zile

CameliaR 1

24.03.2016, 10:59

Bya Ralu 1

24.03.2016, 15:44

o idee super

elucubratiiculinare 1

25.03.2016, 10:35

sigur este de incercat

Sylvia 1

25.03.2016, 10:39

Ma bucur ca va place sa va aduc si un burger de post ?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu maioneza de post