Pate vegetal - Hummus

de Corinuta in Mancaruri de post, 25 Oct 2012 | 10257 vizualizari

COMENTARII (15)

adry88 1

25.10.2012, 10:49

prima servita

La Ancuta 1

25.10.2012, 11:03

de cand tot zic ca incerc si eu

diaconta 1

25.10.2012, 11:18

n-am gustat niciodata,va trebui sa-l incerc si eu

MotanLaOale 1

25.10.2012, 11:22

laura_n 1

25.10.2012, 11:26

bun tare

Sim0na 1

25.10.2012, 12:46

nici eu n-am mancat pana acum..

Doralinda 1

25.10.2012, 13:57

E foarte, foarte bun!
Exact asa il gatesc si eu, doar ca sunt mai lenesa si cumpar conserva!

Mihaela11_jo 1

25.10.2012, 14:40

foarte bun
Un mic secret: nautul se lasa la inmuiat peste noapte cu 1 lingura de bicarbonat de sodiu si cand se pune la fiert se mai adauga 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu;mai multe in reteta mea:
http://www.bucataras.ro/retete/micul-dejun-arab1hummus-bel-tahinipasta-de-naut-de-post-18980.html

Si eu cand sunt in pana de timp folosesc nautul din conserve
O zi buna iti doresc!

scortisoara 1

25.10.2012, 15:06

sigur o sa incerc! imi place humusul

Lau 1

25.10.2012, 18:02

Rocsi 1

25.10.2012, 19:04

Super

RuxyRux 1

25.10.2012, 20:24

Iubesc hummusul asta! Si eu il prepar dar prefer nautul pe care il fierb, nu cel la cutie... Arata grozav!

mamaieelena 1

25.10.2012, 22:48

place

Corinuta 1

25.10.2012, 23:15

Multumesc! si mie imi place tare mult.

Bya Ralu 1

26.10.2012, 20:36

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de naut