Pateu de casa

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2012 | 7728 vizualizari

 

A trecut ceva timp de cand nu am mai postat o reteta ...revin cu un pate facut in casa foarte delicios

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • -200 gr unt la temperatura camerei
  • -4 oua fierte tari
  • -1 ceapa
  • -1 morcov
  • -1 foaie de dafin
  • -sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de casa:

Se pune la fiert intr-o oala ceapa si morcovul curatat, iar cand clocoteste apa se pune ficatul de pui, boabe de piper si foaia de dafin. Se fierbe la foc mic timp de 20 minute, dupa care se scuge de apa (in reteta pe care am primit-o se specifica sa arunc morcovul, dar eu l-am pastrat).

De aici e si mai simplu...Se pun in robotul de bucatarie ficatul, untul, galbenusurile de ou, morcovul si sare si se mixeaza pana cand obtinem o pasta.

Se da la frigider pentru cateva ore si apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

LUK 1

31.10.2012, 09:16

bun bun

luminita20_2006 1

17.11.2012, 14:29

ma bucur ca va place fetelor

Bya Ralu 1

21.01.2015, 18:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pate din ficatei de pui cu usturoi