Pateu de soia

de gospodinadecriza in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 8564 vizualizari

 

O reteta foarte buna in post!

 

INGREDIENTE

  • -1 cana boabe de  soia
  • - 3,4 linguri ulei de masline
  • -  cativa catei de usturoi
  • - masline
  • - optional:
  • suc de rosii, lamaie
  • - sare, chimen
  • - verdeata: patrunjel marar
  • - o cana cu apa in care a fiert
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de soia:

Modul de preparare e cel de la humus (pateul de naut).

Boabele de soia se pun la inmuiat in multa apa, peste noapte. Dimineata, se pun la fiert, intr-o oala mare, aproape 2 ore. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se lasa sa se raceasca putin, si apoi punem la robot sau blender, impreuna cu uleiul, o cana cu apa in care a fiert (sau mai putin, in functie de cum dorim pasta) ceapa, usturoiul, lamaia, sucul de rosii si condimentam.

Acoperit, poate fi pastrat la frigider 2, 3 zile.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pateu de soia 22823
retete culinare - Pateu de soia 22824
retete culinare - Pateu de soia 22825

COMENTARII (3)

nadina73 1

18.03.2010, 21:32

cred ca e grozav de bun ,cu siguranta am sa incerc reteta,grozava

gospodinadecriza 1

18.03.2010, 23:07

Si eu am pe lista mea retete de la tine! Si acum am la inmuiat boabe de soia! Nu stiu ce voi face cu ele, inca! Hai la nani!

gaby_duceag 1

30.03.2010, 08:38

gospodino, ce coincidenta de initiale.GDC a fost numarul de la prima noastra masina si se "traducea"GABRIELA,DUCEAG,CEZAR(NUMELE MEU+AL SOTULUI.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55