Pateuri cu ciuperci

de Laly in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 3118 vizualizari

 

Sursa Clipe dulci si parfumate.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 15 ciuperci potrivite
  • 3 fire de ceapa verde
  • 100 gr unt
  • 100 gr cascaval ras
  • 1 ou
  • 1 cescuta cu smantana
  • 1 lingura cu faina
  • patrunjel verde
  • 1 galbenus de ou pentru uns
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci:

Preparam mai intai umplutura de ciuperci:spalam bine ciupercile si le tocam cat mai marunt.Punem intr-o craticioara untul si dupa ce acesta se topeste adaugam ceapa tocata marunt si ciupercile.Se lasa sa se inabuse putin.

Separat pregatim un sos alb din smantana,faina,sare,piper si patrunjel verde tocat.Dupa ce s-au inmuiat bine ciupercile se adauga sosul si se mesteca bine sa nu faca cocoloase.Se lasa apoi la racit.

Aluatul se taie sub ce forme doreste fiecare.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Asezam rondelele in tava,punem cu o lingurita din umplutura in mijlocul fiecarui cerc.Adaugam deasupra cascaval ras.Se introduc la cuptor la foc mare la inceput,apoi reducem focul la minim.

Scoatem pateurile cand sunt rumene la suprafata.Sunt delicioase atat calda cat si reci.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pateuri cu ciuperci 57602
retete culinare - Pateuri cu ciuperci 57603
retete culinare - Pateuri cu ciuperci 57604
retete culinare - Pateuri cu ciuperci 57605
retete culinare - Pateuri cu ciuperci 57606
retete culinare - Pateuri cu ciuperci 57607
retete culinare - Pateuri cu ciuperci 57608
retete culinare - Pateuri cu ciuperci 57610
retete culinare - Pateuri cu ciuperci 57611

COMENTARII (19)

nadina73 1

23.10.2010, 01:23

si eu ca Marianadupa mirosu de ciuperci vin si dormindsant cu destinatia NADINA73 sa intelg nu?super pacat ca nu pot sa dau mai mult de 5f

adriana_bobu 1

23.10.2010, 23:19

minunate...

elena1988 1

24.02.2011, 09:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21