Pateuri cu ciuperci

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2011 | 5290 vizualizari

COMENTARII (21)

Corinuta 1

04.05.2011, 21:29

fromoase foc!

RuxyRux 1

04.05.2011, 21:38

Delicioase!!! Cum este aluatul? In genul foietajului sau?

diaconta 1

04.05.2011, 21:38

ce dolofane delicioase moooooor de drag cand iti vad pozele

mena29 1

04.05.2011, 21:41

La Ancuta 1

04.05.2011, 21:41

ce frumoase

Rocsi 1

04.05.2011, 21:43

vreau si eu ca imi place mult cum arata

Lau 1

04.05.2011, 21:43

ce frumoase sunt

MVMih 1

04.05.2011, 22:52

Vreu si eu!
Un pateu!
Dolofan

Anamaria7 1

04.05.2011, 23:16

supeeer oare daca puneai si putin marar cum erau?

Teo 1

04.05.2011, 23:32

bine te-ai gandit, Bitza!

aziz 1

05.05.2011, 08:48

delicioaseeee

Dana_Retetegg 1

05.05.2011, 09:28

divainbucatarie 1

05.05.2011, 09:46

adry88 1

05.05.2011, 11:18

Adinacarla 1

05.05.2011, 12:19

foarte bune...voi servii si eu unu ...virtual

MotanLaOale 1

05.05.2011, 12:32

bune bune

Bunica 1

05.05.2011, 21:38

S-au terminaaaaat! Asa-mi trebuie daca ajung tarziu. Parca sunt rumenite la soare !

MIUTA 1

06.05.2011, 00:45

eluta 1

07.05.2011, 19:47

le am preparat si eu ieri dupa amiaza,mirosea grozav la mine in bucatarie..am adaugat si marar in amestecul de ciuperci iar aluat am facut un pic mai mult, pentru doua portii .. 5 bilute le am umplut cu branza condimentata cu sare,piper si marar,iar deasupra am pus si cateva seminte de chimen..delicioase intradevar!

Pasiune pentru bucatarie 1

07.05.2011, 21:12

Eluta ma bucur ca ti-au placut,o sa le fac si eu cu branza ca mi-ai facut pofta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din ghebe