Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 6070 vizualizari

 

nu au iesit super extraordinar de frumaose, dar au fost bune.....

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • o l-ita sare
  • un praf de zahar
  • 150 ml lapte
  • 50 g margarina
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 ou

pt umpluturi:

  • sunca de curcan
  • o jumatate de ceapa
  • 2 lg smantana de gatit
  • o mana de ciuperci proaspete
  • mozarella

pasta de branza:

  • branza dulce de vaci, smantana, sare, piper, marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza:

mai intai  am facut aluatul...stie toata lumea cum se face...nu insist...am lasat la dospit o ora

in acest  timp am pregatit umplutura de ciuperci: am taiat ceapa marunt si am pus la calit cu 2 lg de ulei, am pus ciupercile maruntite, sare , oregano si  sunca taiata cubulete...

am lasat sa fiarba sub capac vreo 15 min, am mai  adaugat piper si 2 lg de smantana si am facut o maia dintr-o lg de faina, sa se faca sosul gros. am adaugat si patrunjel verde si am lasat un pic la racit.

mozzarella am taiat-o separat cubulete impreuna cu doua felii de sunca presata.

aluatul l-am pus pe masa de lucru, l-am mai framantat putin si am inceput sa-l modelez...dupa pofta inimii....

am umplut o parte din pateuri cu ciuperci, o alta cu mozzarella si sunca si o alta cu pasta de branza.

am presarat cascaval ras peste si am dat la copt la 180 grade, cam jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

adasev12 1

01.03.2011, 12:30

ana, nico...mersi...sunt bune intr-adevar....

mirela0911 1

01.03.2011, 19:04

Sunt foarte bune

adasev12 1

02.03.2011, 14:25

dia...mersi
rivka...sunt bune...dar parca mie tot alea cumparate imi plac mai mult ...pup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu dovlecel si branza