Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
nu au iesit super extraordinar de frumaose, dar au fost bune.....
pt umpluturi:
pasta de branza:
mai intai am facut aluatul...stie toata lumea cum se face...nu insist...am lasat la dospit o ora
in acest timp am pregatit umplutura de ciuperci: am taiat ceapa marunt si am pus la calit cu 2 lg de ulei, am pus ciupercile maruntite, sare , oregano si sunca taiata cubulete...
am lasat sa fiarba sub capac vreo 15 min, am mai adaugat piper si 2 lg de smantana si am facut o maia dintr-o lg de faina, sa se faca sosul gros. am adaugat si patrunjel verde si am lasat un pic la racit.
mozzarella am taiat-o separat cubulete impreuna cu doua felii de sunca presata.
aluatul l-am pus pe masa de lucru, l-am mai framantat putin si am inceput sa-l modelez...dupa pofta inimii....
am umplut o parte din pateuri cu ciuperci, o alta cu mozzarella si sunca si o alta cu pasta de branza.
am presarat cascaval ras peste si am dat la copt la 180 grade, cam jumatate de ora.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult