Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 3745 vizualizari

 

nu au iesit super extraordinar de frumaose, dar au fost bune.....

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • o l-ita sare
  • un praf de zahar
  • 150 ml lapte
  • 50 g margarina
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 ou

pt umpluturi:

  • sunca de curcan
  • o jumatate de ceapa
  • 2 lg smantana de gatit
  • o mana de ciuperci proaspete
  • mozarella

pasta de branza:

  • branza dulce de vaci, smantana, sare, piper, marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza:

mai intai  am facut aluatul...stie toata lumea cum se face...nu insist...am lasat la dospit o ora

in acest  timp am pregatit umplutura de ciuperci: am taiat ceapa marunt si am pus la calit cu 2 lg de ulei, am pus ciupercile maruntite, sare , oregano si  sunca taiata cubulete...

am lasat sa fiarba sub capac vreo 15 min, am mai  adaugat piper si 2 lg de smantana si am facut o maia dintr-o lg de faina, sa se faca sosul gros. am adaugat si patrunjel verde si am lasat un pic la racit.

mozzarella am taiat-o separat cubulete impreuna cu doua felii de sunca presata.

aluatul l-am pus pe masa de lucru, l-am mai framantat putin si am inceput sa-l modelez...dupa pofta inimii....

am umplut o parte din pateuri cu ciuperci, o alta cu mozzarella si sunca si o alta cu pasta de branza.

am presarat cascaval ras peste si am dat la copt la 180 grade, cam jumatate de ora.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza 88209
retete culinare - Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza 88210
retete culinare - Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza 88211
retete culinare - Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza 88212
retete culinare - Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza 88213

COMENTARII (27)

adasev12 1

01.03.2011, 12:30

ana, nico...mersi...sunt bune intr-adevar....

mirela0911 1

01.03.2011, 19:04

Sunt foarte bune

adasev12 1

02.03.2011, 14:25

dia...mersi
rivka...sunt bune...dar parca mie tot alea cumparate imi plac mai mult ...pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18