Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am scos o punga de vinete de la congelator ,dar parca vroiam altceva diferit de data asta si nu vesnica salata de vinete. Asa ca dintr-o punga am reusit sa face trei feluri: o salata ,un aperitiv si o garnitura. Aici va prezint varianta mai dietetica a pilafului turcesc cu vinete,in mod normal ar fi trebuit prajite. Combinatia de vinete si marar a fost foarte reusita, nu degeaba au turcii mancare asa de buna! Stiu ei ce stiu:)))
Se pune uleiul si ceapa intr-o craticioara si se caleste putin. Adauga rosia,zaharul si sarea. Adauga orezul si mai amesteca vreo 2 minute. Toarna apa fierbinte,amesteca si da focul mic. Dupa 20 de minute opreste focul si lasa deoparte 5 minute. Se adauga vinetele si mararul si se amesteca usor sau se serveste deasupra orezului si se amesteca in farfurie.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult