Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aceste prajiturele costituie o alta varianta vestitei baclavale pe care am preferat sa o insiropez mult mai putin decat cerea reteta . va spun sincer este la fel de buna si crocanta.
pentru inceput am copt un pic nuca in cuptor apoi am macinat-o.apoi am amestecat-o cu 200g de zahar.
separat am pregatit foile de placinta pe care le-am lasat sa se dezghete la temperatura camerei pentru a nu se rupe.
am uns 2 foi cu ulei de masline si am asezat apoi nuca ,in functie de cat vrea fiecare,apoi am rulat-o si am asezat-o in tava ,care am uns-o cu margarina.
dupa ce am terminat toate foile si nuca ,am taiat ruladele formate in patrate .
am bagat tava la cuptor si am lasat-o pana s-a copt deasupra si am am scos tava ,pentru a insiropa patratele cu siropul fiert facut din apa,zahar si esenta.
apoi am mai lasat tava la cuptor inca 15 minute .
putin insiropate ,dar super crocante
sa aveti pofta si spor la mancat!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult