Peanut butter cookies/Fursecuri cu unt de arahide

de Gergiana S in Dulciuri, 28 Ian 2014 | 1898 vizualizari

 

Sau in traducere libera fursecurile mele preferate;)))
Iubesc untuul de arahide in orice forma e el, de aceea am si ales sa fac aceste fursecuri pufoase, gustoase, crocante la exterior si moi la interior.
sursa:http://bucatariacorinei.blogspot.ro/2012/11/fursecuri-cu-unt-de-arahide.html

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 1 ou
  • 4 lg mari cu unt de arahide (crunchy, am folosit eu)
  • 300 gr faina
  • 100 gr zahar pudra vanilat
  • 1 praf de copt
  • optional ciocolata topita
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peanut butter cookies/Fursecuri cu unt de arahide:

Toate ingredientele se aduc la temperatura camerei.Intr-un bol se mixeaza untul cu zaharul pudra, pana ce compozitia devine ca o spuma.Se adauga oul, se mixeaza din nou, iar apoi untul de arahide.Cu ajutorul unei spatule se incorporeaza faina cu praful de copt.Aluatul obtinut se da la rece pentru o ora.

Scoatem aluatul de la frgider, tapetam o tava cu hartie de copt, formam bile de aluat pe care le aplatizam usor in mana si le punem in tava.Cu ajutorul degetului se fac niste gauri in mijloc.Se dau la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 20-25 de minute.Cand sunt gata se scot pe un gratar si se lasa sa se raceasca.

Ciocolata topita se pune in gaurile din mijloc.

 

TIPS-URI

1

sunt ideale cu un pahar de lapte rece

2

se pastreaza foarte bine termen indelungat

RETETA IN IMAGINI

Peanut butter cookies/Fursecuri cu unt de arahide-0
Peanut butter cookies/Fursecuri cu unt de arahide-1
Peanut butter cookies/Fursecuri cu unt de arahide-2
Peanut butter cookies/Fursecuri cu unt de arahide-3
Peanut butter cookies/Fursecuri cu unt de arahide-4
Peanut butter cookies/Fursecuri cu unt de arahide-5
Peanut butter cookies/Fursecuri cu unt de arahide-6
Peanut butter cookies/Fursecuri cu unt de arahide-7

COMENTARII (23)

simona72 1

29.01.2014, 08:29

Super!

laura_n 1

29.01.2014, 15:18

si eu le am in plan

Ina 1

03.02.2014, 16:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04